Welkom op onze camping aan de oever van de Dordogne in de Périgord Noir vlakbij Sarlat la Canéda

Camping Le Bourniou in Dordogne, Aquitaine

Gelegen op 10 minuten van Sarlat la Canéda, de hoofdstad van de Perigord Noir in de vallei van de Dordogne.

In een groene omgeving, aan de oever van de rivier de Dordogne met haar prachtige kiezelstrand. Ontdek de regio van de Dordogne, met zijn duizend-en-één kastelen, wereldberoemde grotten en historische bezienswaardigheden zoals de grotten van Lascaux , Padirac, Les Eyzies ...

Een camping waar authenticiteit en vriendelijkheid hand in hand gaan. U kunt ervoor kiezen om met familie, vrienden of geliefden te komen genieten van top kampeerplaatsen van ongeveer 100 m2 in een beschermde omgeving met de schaduw van de hoge bomen.

Voor degenen die meer comfort wensen, verhuren we accommodaties die volledig zijn uitgerust. Vakantie midden in de natuuur, en tegelijk in een echt bed, het is mogelijk!

In de Dordogne, is een actieve vakantie voor iedereen mogelijk. Of u nu een natuurliefhebber bent of graag prachtige dorpen en natuurlandschappen ontdekt. Of voor de echte sportievelingen wandelen, mountainbiken, kanoën, vissen ... Voor fijnproevers kunt u genieten van alle goede dingen geproduceerd in onze regio. Voor geschiedenisfanaten, de Périgord is een regio met een rijk verleden, er is geen twijfel mogelijk, alles is aanwezig om een prachtige vakantie te vieren.... Zelfs als u er alleen bent om te ontspannen , ons strand aan de rand van het water brengt u de zachtheid van rust en natuur.

Een gegarandeerde verandering van omgeving met een team waarvan het voornaamste doel is om u tevreden te stellen.

 
Nieuws
Openingstijden

Camping: van 01/06 tot 30/09
Tussenstop: van 06/04 tot 01/10

In 2019

Nieuwe accommodatie voor comfort en natuur

 
Beschikbaarheid/Reserveringen
 Beschikbaarheid/Reserveringen
Van
Tot
Beschikbaarheid/Reserveringen