De kastelen van de Périgord Noir

Direct naast de camping, vindt u het Château de Fénelon, een prachtig feodaal fort, een juweel van architectuur, voor de liefhebbers van de bouwkunst van de Perigord Noir, is een noodzakelijke passage. De schoonheid, rust en geschiedenis van de plaats brengen je naar een andere tijd.

In juli en augustus, op maandagavond, is er een gastronomische markt van lokale producenten waar een vriendelijke en feestelijke sfeer heerst.

Op 25 km Castelnaud La Chapelle, het kasteel met zijn dorp, gebouwd op een rotspunt, de thuisbasis van een grote verzameling wapens en harnassen en met een prachtig uitzicht op de rivier de Dordogne. Op een paar kilometer afstand kunt u zijn historische vijand ontdekken, het kasteel van Beynac, het kasteel van Richard Lionheart, op 150 meter hoogte boven de rivier, met onder zich een prachtige middeleeuwse dorp.

En wat als u van de gelegenheid gebruik maakte om een ​​rondvaart te maken op de Dordogne? De pier ligt aan de voet van het dorp van Beynac.

Na alle oorlogsverhalen, wil je lieflijkheid? magie? Niet ver hier vandaan, bevindt zich het kasteel van Milandes van Josephine Baker met zijn prachtige tuinen, zijn valkerijshow, zijn exotische vogels ...

 
Beschikbaarheid/Reserveringen
 Beschikbaarheid/Reserveringen
Beschikbaarheid/Reserveringen