De activiteiten

Twee-sterren camping in de Dordogne met uitrusting en activiteiten ter plaatse om uw verblijf te verbeteren zonder de auto te nemen.

Natuurlijk zwemmen in de Dordogne, directe toegang vanaf de camping, ondiep, met een groot kiezelstrand, kan het hele gezin veilig zwemmen in een rivier die is uitgeroepen tot de schoonste van Frankrijk en plaats heeft op de Unescolijst van werelderfgoed.

Voor kleinere kinderen 2 speeltuinen, met 3 glijbanen, een hut, klimmuren, schommels ... zodat ze de hele dag plezier kunnen hebben.

Een beachvolleybalveld, een badmintonnet, een pétanquebaan, 2 pingpongtafels, een voetbalveld en tot slot een minigolf * om met het hele gezin sportief bezig te zijn.

Vissen: op 100 m van de camping heeft u direct toegang tot de rivier, er zijn geweldige plekken om te vissen. Viskaarten * hebben we bij de receptie.

Meerdere keren in de zomer, of op aanvraag, bieden wij cursussen om te leren vissen. *

Kano-kajak *: U wilt adembenemende landschappen ontdekken? De Dordogne en zijn kalkrotsen? De mooiste dorpen van Frankrijk vanuit een andere hoek ontdekken? Kanovaren is dan voor jou, de Dordogne is een rustige rivier, je kunt gaan met hele gezin (vanaf 5 jaar) en ook de hond kan mee.

Wandelen: Vanaf de camping zijn er vele wandelingen mogelijk, we kunnen u informeren bij de receptie of bij het VVV-kantoor. Op de route naar Saint Jacques de Compostella, Bergerac-Rocamadour, kunnen we u verwelkomen voor de nacht.

Voor liefhebbers van mountainbiken zijn vele circuits bereikbaar.

Bent u met de familie en wilt u liever fietsen op asfalt, zonder heuvel en met schaduw? Geen probleem, op 100 m, aan de andere kant van de brug, vindt u een fietspad van 24 km lang tussen Sarlat en Cazoulès. Het fietspad is minimaal 2 meter breed, het asfalt is van zeer goede kwaliteit en grote bomen maken fietsen aangenaam, zelfs als het heel warm is. De camping ligt op 15 km van Sarlat en op 10 km van Cazoulès.

* Betaalde activiteit.

 
Beschikbaarheid/Reserveringen
 Beschikbaarheid/Reserveringen
Van
Tot
Beschikbaarheid/Reserveringen