Diensten voor uw comfort

De camping ligt op 500 meter van het centrum van het dorp Saint-Julien-de-Lampon in de Dordogne waar u boodschappen kunt doen. U vindt een hele reeks winkels in de buurt: een bar/tabak, bakker, slager, supermarkt, postkantoor, apotheek, huisarts, verschillende restaurants ... Voor de fans, elke donderdagochtend is er een markt op het stadhuisplein.

RECEPTIE

Tot uw beschikking om u te adviseren over de verschillende activiteiten, dagtrips en wat er zoal te doen is in de regio. Verder hebben we tot uw beschikking een gratis bibliotheek, bordspellen, badmintonrackets, tafeltennisbatjes en ballen.

BAR/SNACKBAR/RESTUARANT

Met zijn uitzicht op de Dordogne, is het een mooie plek op de camping. Kom genieten van goede regionale gerechten, ijsjes of sorbets, ontbijt om de dag goed te beginnen of een cocktail. Dit is waar het avondentertainment plaatsvindt: concerten, happy hour spelletjes, feesten, themamaaltijden, vuurwerk ... En ben gerust, dit doen we één of twee keer per week in het zomerseizoen en na middernacht kunt u lekker, in alle rust, slapen….

WASGELEGENHEID

6 wasbakken verdeeld over 3 sanitairgebouwen en bij de receptie, vindt u een wasmachine en een droger tot uw beschikking 24/24.

WIFI

U profiteert van een internetverbinding op de camping waarvan 1 uur gratis per apparaat/per dag. Je kunt kaarten kopen voor 1, 3 en 7 dagen extra.

MATERIAALVERHUUR

Om uw verblijf aangenamer te maken en te voorkomen dat u omvangrijke dingen hoeft mee te brengen verhuren wij lakens, BBQ, Europese stekkers, koelkasten,…

 
Beschikbaarheid/Reserveringen
 Beschikbaarheid/Reserveringen
Van
Tot
Beschikbaarheid/Reserveringen